En ollut asiaa ajatellut sen kummemmin, mutta lapsen suusta kuulee totuuden. Sain sunnuntaina aamulla äitienpäivälahjaksi meidän rakkaalta esikoiselta, viisi veeltä, uuden "tleeniohjelman". Silloin se iski! Meillähän ei siis lapsille puhuta siitä, että äiti ja isi yrittäisi laihduttaa, vaan meillä yleensä vaan treenataan tai mennään salille tai lenkille tai tanssitunnille. Mutta ilmeisestikin tämä elämäntapa on iskostunut myös tuon lapsen mieleen, koska hänestä oli aivan luonnollista antaa tuollainen lahja äidille. Ja eihän se huonompi tietenkään ole, olin jopa iloisesti yllättynyt ja tunsin onnistuneeni jossakin, ainakin minun lapseni tietää sen, että liikunta kuuluu suurena osana terveelliseen elämään! Ihan hyvin tältä äidiltä, joka on kuitenkin (ainakin ollut) melkonen sohvaperuna.

Ja mitä siihen treenailuun tulee... lihakset on kipeenä! Siis sillai mukavasti, niinkun niiden kuuluukin olla kun ovat saaneet uudenlaisia ärsykkeitä. Etenkin reidet, pakarat ja vatsalihaksisto on hellänä. Mutta tänään niitä vetreytellään joogassa... ja huomenna tehdään uudestaan salilla sama ohjelma kuin maanantainakin... tosin, että nyt painan niillä käsipainoillakin vielä hieman enemmän, että saan mukavan tuntuman sinnekin osastoon. Niin ja eilinen kävelylenkkikin kyllä vetreytti mukavasti.

Eilenhän oli mielettömän kaunis päivä... vietin lasten kanssa pihalla yli 6tuntia, lähinnä sisällä käytiin syömässä ja päiväunilla. Rusketusraidatkin sain näkyviin, vaikka minähän en juurikaan rusketu... tai rusketun, punahdun, miksi sitä nyt voi kutsua, mutten kuitenkaan koskaan saavuta kunnon rusketusta! Tänään puolestaan on harmaata... sadetutka näyttää ettei sataisi, mutta kun katsoo ulos niin ei voi olla ihan varma... joten tänään taitaa olla taas siivouspäivä ja tekis kyllä hieman rymsteeratakin, joten tavaroiden paikoista ei voi taas olla takeita kun pari tuntia tästä vierähtää. ;)

Ainiin, ja ei se mieskään ole minneen kadonnut... siltä tosin on motivaatio hieman kateissa, joten jos sitä näkyy jossakin jolkottelemassa niin passitatteko kotiin, mies sitä täällä jo odottelee! :D

-Tea-

Ja tässä vielä viikon luontokuva, joussenia, kaksin kappalein, pariskuntana: