Tea: Tänään on ollut hyvä! Kaikin puolin siis! Mies viimeistä päivää sairaslomalla vatsataudin jäljiltä ja jo ihan hyvässä kuosissa, jaksoi jopa takapihalla olla meidän kanssa ja nauttia auringonpaisteesta. Tänään käytiin vainhimman pojan kanssa kaksin kaupassa ja hän oli kuin enkeli, eli jotain on saavutettu, hän kun on ollut kaupassa toisinaan aika riiviö ja nyt ollaan puututtu siihen. Liikuntaa on tullut hyvin! Syömiset on pysynyt aisoissa (ja jo kaksi päivää!!!). Ja lumet sulaa, ilma on lämmin ja aurinko paistaa!

Käytiin vanhimman lapsen kanssa noin tunnin lenkki, hän pyöräili ja minä kävelin vieressä... kävelyä kertyi varmaan noin 50minuuttia kun jäätiin ihastelemaan yhdelle sillalle jäiden sulamista ja kevään esiin tuloa, ahh aurinko!! Lenkin jälkeen takapihalle riehumaan, edesautoin hieman kevään tuloa ja levittelin lunta kinoksista niihin paikkoihin joissa jo ruoho pilkistää, ehkä ihan turhaa touhua, mutta tehokasta. Ja tämän ulkoilun jälkeen karautin vielä salille zumban rytmeihin!

Munhan siis piti alottaa pyöräilykausi tänään, piti mennä zumbaan fillarilla, mutta kuinkas kävikään??? Noh, kiersin pyörällä aiemmin korttelin kun testasin, että vaihteet ym. toimii talven jäljiltä... Juuh, ja siihen se pyöräily sitten tältä päivältä jäikin!!! Peekele... mutta kello vaan viiletti niin huimaa vauhtia etten olisi fillarilla enää salille ehtinyt, joten karautin sinne sitten kuitenkin autolla. Nyt olen asiasta enemmän kuin tyytyväinen... lenkki ja huisin vauhdikas zumba söi kyllä ihan riittävästi mua, pyöräily aloitetaan sitten huomenna. Ja ihan oikeasti huomenna lupaan sen aloittaa, ihan varmasti! :D

Mutta nyt teekupin kera sohvalle Muodin Huipulle-sarjan pariin... tuo ja House on ne mun viikon "pakko katsoa"-ohjelmat, muutenhan tuolta ei juuri mitään tulekkaan. ;)