Eilinen U2 oli aivan mieletön!!! Siis ihan ihokarvat nousee vieläkin pystyyn kun miettii miten valtavan upea kokemus se oli!!! Tanssin koko keikan ajan, joten ehkä se kulutti kaikki päivän aikana nautitut kalorit! ;)

Meillä onkin erilainen lauantai tänään, kun Toni on viettämässä ystävämme polttareita... me ollaan siis poikien kanssa kolmistaan huomiseen asti! Ihan on ihmeellistä kun ei pääse tänään ennen saunaa lenkille ja taidan muutenkin jättää sen saunan lämmittämisen väliin tältä illalta... voi olla mieskin huomenna tyytyväinen jos pääsee pitkän viikonlopun jäljiltä saunomaan! ;)

Liikunnat on tän viikon osalta mennyt vähän huonosti näiden kaiken maailman kiireiden takia... ylityöt ja tälläiset juhla-humut on vienyt tältä viikolta muutamat treenikerrat, mutta sellaistahan se elämä joskus on! Jos pojat olisivat jo paljon vanhempia niin mikäs se olis kun vois jättää ne kotiin keskenään ja lähteä yksin lenkille tms. mutta näiden pienokaisten kanssa joutuu joskus joustamaan omista menoistaan ja silloin sen kyllä tekee ihan mielellään kuitenkin! Olen tosin harkinnut vaunuihin sellasiat seisonta-alustaa tuota isompaa poikaa varten, niin päästäis vaikka ihan kolmisinkin lenkille, mutta en ole saanut sitä vielä ostettua! Toinen kun on vasta kolme niin eihän hän jaksa kävellä mun kanssa samaa vauhtia tai samaa matkaa, joten lenkit yhdessä on toistaiseksi jääneet väliin!

Mutta huomenna on taas punnitus... tai mulla on siis, Toni kävi jo tänään kun ei huomenna aamulla sitten ole kotona! Mutta tuloksista sitten huomenna taasen! :) Nyt lähden lauantai-illan viettoon kera rakkaan jälkikasvuni! :)