Keventäen blogin Riinalta saimme tälläisen:

KIITOS KAUNIS RIINALLE! <3

Tunnustukseen liittyy, että se lähetetään eteenpäin ja vastataan näihin kysymyksiin:

Milloin aloitit blogisi?
Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

1.Tämä blogi on aloitettu elokuussa 2010

2. Blogimme käsittelee elämäntapamuutosta, sitä remonttia jota teemme itsellemme. Ruokailutottumuksien muuttamista ja liikunnan lisäämistä.... tietenkin se pitää sisällään myös laihtumista! Onnistumisia ja vastoinkäymisiä... Voisikin sanoa, että blogin teema on Tea ja Toni rantakuntoon ennen kolmeakymppiä! ;)

3.Tätä samaahan tämä on kuin jokainen painonsa kanssa kamppaileva ja elämäntaparemonttia tekevä. En tiedä tekeekö se tästä kovin erityistä, mutta hivenen erilaista kuitenkin kun kirjoitamme tätä yhdessä, avioparina, parhaina ystävinä ja saman asian kanssa kamppailevina yksilöinä.

4.Ihan se, että kaipasimme motivaatiota ja VERTAISTUKEA! Molempia olemme saaneet, kiitos kaikille lukijoillemme siis... ja etenkin suuri kiitos niille, jotka jaksavat meitä kannustaa ja tukea kommenteilla! Olette tärkeämpiä kuin uskottekaan! :)

5.Olisi mukava kertoa enemmin uusista hankinnoista... esim. vaateostoksista tai muista... valokuvia alamme jo kaipaamaan tännekin blogiin, vaatepostauksia ja ruokakuvia olemme miettineet... Mitäs mieltä te olette?

 

Emme nyt lähetä tätä kenellekkään eteenpäin, koska kovin moni mukava bloggaaja on jo tämän saanutkin. Ja kyllä te, jotka tämän ansaitsisitte tiedätte keitä olette! <3