Tea: EN TIIIÄÄÄÄÄÄ! Voi öhm, sanon vaan vaikken edes tiedä mitä se tarkoittaa... ja tättää päälle! Joku kevät-vihastus laihdutusta kohtaan on iskenyt ja lujaa, ihan takavasemmalta ja puun takaa! Kevät on ihana, työt lähestyy -ihanaa (ja kamalan pelottavaa), lämpö on mukavaa, terveys on kivaa! Mutta laihduttaminen on ihan kökköä! Tahtoisin vaan olla laiha ja näyttää kaikissa vaatteissa hyvältä! Mutta EN NÄYTÄ!!! Voi että, tänään just manasin et onhan se kiva et kevät tuli ja liibalaaba, MUTTA miksi jo nyt??? Mun olis pitäny ehtiä kaventua vielä monen monta senttiä ennenkun tarttee kulkea ilman toppatakkia! Nyt olis taas sellanen todella aikuismainen itku-potku-raivari ihan paikallaan. Niin ja eniten suututtaa se, että arvatkaapas kenen syytä se on, että en ole vähään aikaan laihtunut ja olen edelleen se sama möllyskä raskausreppuineen??? No eipä enempää tai vähempää kenenkään muun kun MUN ITSENI! Niin, eli nyt kaivattais se kaikki tsemppi ja komppi tänne suunnalle ihan täysillä!

Huomasin tänään kaupassakin jo tiirailevani et ai jahas, toi on lihonu tai ai jahas toihan on laitunu ihan hirveesti! (Tein tätä siis ihan tuntemattomille ihmisille joita vaan sattuu näkemään useammin kaupassa tms) Ja siihen päälle sit se mielessä pyörivä VALIVALI siitä et kun itselleni piti tapahtua talven aikana vaikka ja mitä ja et enhän saanu pois kun sen 14 kiloa ja voihan video miltä näytän ja sit nyin vähän neuletakkia alemmas et makkarat peittyis ja sit näytin varmaan vielä kamalammalta... Oonkohan vähän sekasin??? Noh juu, en, en siis vaan vähää vaan vähän enemmän! ;)

Viime perjantainenkin punnitus jäi väliin kun innostuin torstaina lähtemään parhaiden ystävieni kanssa iltaa istumaan skumpan merkeissä (kotona olin siis puoli neljä aamuyöstä -mutta tanssin illan aikana hiukset märkinä, joten kulutin toooooooosi monta kaloria)... lauantaina aamulla unohdin koko punnituksen kun lähdettiin pienelle RoadTripille perheen kesken ja olin sitten perjantaina syönytkin ihan kiitettävästi kaikkea "sairaan hyvää" pienissä olotiloissa ja muutamien sukulaisten tullessa synttärikahveille. Sunnuntaina lähdettiin aamusta heti äitini luokse kylään, koska yksinkertaisesti kahvi oli loppunut ja ilman aamukahvia ei kone kulje, joten tätä asiaa panikoidessa unohdin TAAS koko puntarin... Niin ja maanantaina eli eilen meillä olikin meidän tanssistudion kevätnäytökset, missä kului rattosasti koko päivä järjestellessä, kenraaleita treenaillessa ja sitten kahden näytöksen läpi vetämisessä... joten tässä ollaan, palataan siihen tulokseen sitten ensi perjantaina...

Mutta nyt lähden mököttämään ja lukemaan kirjaa, koska lenkille lähtöhän olis ihan turhaa ja idioottia puuhaa...