Niin se joulukuu meni, nopeasti, kuten koko vuosi ja vuosikymmenkin itseasiassa. Tämä vuosikymmen onkin ollut meille hyvin erityinen... tämän vuosikymmenen aikana me tapasimme, menimme kihloihin (siitä tulee muuten ensi viikolla 5vuotta!), asuimme muutaman kuukauden eri maissa, muutimme yhteen, saimme yhden ja toisenkin lapsen, menimme naimisiin ja kasvoimme sekä hitsauduimme yhteen... Tämän vuosikymmenen aikana meistä on tullut siis aviopari ja vanhemmat, olemme molemmat kasvaneet yksilöinä ja totutelleet toistemme tapoihin ja luoneet omat tapamme sekä sääntömme olla ja elää! Vuosikymmen on siis ollut erittäin hyvä! Kymmenen vuotta sitten olimme molemmat täysiä kakaroita... nyt ainakin uskomme olevamme jo hieman aikuisempia, tätä kommanttia voidaan tosin katsoa uudelleen jälleen kymmenen vuoden päästä! ;)

Nyt suuntaamme katseemme kohti tulevaa ja seuraavia vuosia, niitä vuosia joiden aikana haluamme olla entistä jaksavampia ja reippaampia kuin nyt, niitä aikoja jolloin olemme terveempiä kuin nyt.. tämä siis merkitseen loppuelämän projektin etenemistä ja sen luomista osaksi meidän perheen arkea. Varmasti kaiken aikaa karttuva ikä tuo jossain kohtaa joitakin muutoksia elämään, mutta hei, nuoriahan me vielä ollaan, mollemat alle 30! Joas sitten kolmekymppisenä, muutaman vuoden päästä, voisi sanoa olevansa elämänsä kunnossa!

Hyvää Uutta Vuotta vain kaikille tasapuolisesti! Ja sovitaanko yksi asia? Tai kaksi oikeastaan? Ei tehdä liian suuria uudenvuoden lupauksia ja ollaan kaikki itsellemme lempeitä! :)