Juuh, viiminen viikko on kulunut siihen, että olemme yrittäneet saada raiteillaan olevan junan liikkeelle... eli syömisiä on tarkkailtu ja liikuntaa lisäilty päivärytmiin! Huomenna alkaa mukavasti uusi kuukausi, jota meidän perheessä vietetään sekä herkuttomana, että tipattomana! Nyt keskitytään saamaan tämä juna täyteen vauhtiin. Eilen kirjattiin ylös tulevien viikkojen liikuntoja sekä perjantaisia "herkku"-päiviä, jolloin saa herkutella esim. rahkalla, hedelmäsalaatilla tai dippivihanneksilla. Päätimme, että kun täman kuukauden selvitämme vietämme mahdollisesti 4.12 äidin ja isän kahdenkeskisen leffaillan ja 5.12 juhliessamme tupla-V:n 6kk päivää saamme hieman syödä herkkuja. Löimme myös lukkoon joitakin "palkintoja", joilla itseämme hemmottelemme, kun olemme saavuttaneet tietyn pisteen tässä projektissa. Kaiken kaikkiaan eilen illalla tehtiin paljon ajatustyötä seuraavaa kuukautta ajatellen ja tänään ollaan hyvillä mielin odotettu huomista ja normaalin arjen alkua.

Tea: Kävin tänään aamullaa puntarilla, jotta tiedän missä nyt mennään ja pystyn sitten vertaamaan paremmin kuukauden aikana tapahtuvia muutoksia. Odotin pahinta tulosta ikinä, mutta yllätyin iloisesti kun paino oli kuitenkin pysynyt jotakuinkin aisoissa. Nyt on lähtenyt yhteensä 6,8kg, eli olen vain puolen kilon päässä siitä painosta missä olen parhaimmillani tämän projektin aikana ollut. Mutta nyt on motivaatio taas aivan huipussaan ja odotankin jo innolla seuraavaa kuukautta ja toivon sen tuovan uuden sysäyksen painon tippumisessa ja muutenkin mielen ja olotilan paranemisessa. Lupasin eilen itselleni, että kun saavutan maagisen -10kiloa niin saan ostaa itselleni uuden vettä ja tuulta pitävän ulkoilutakin ja tilaan sitten myös sen K&T-lehden. Näillä siis mennään ja kohta jos pörhältäis ulos raikkaaseen ilmaan lenkkeilemään.

Toni: Vaaka näytti tänää niin uskomattomia tuloksia että niitä ei kyllä kirjata mihinkään! Katsotaan ensi viikolla miltä näyttää mutta en usko tämän viikon tulokseen että olisi tullut viikossa yli 3kg lisää... Nyt ei ole siis paljoa sanottavaa muuta kun että lenkit on alkanut taas kulkemaan ja liikunta tuntuu taas hyvältä katkonaisen kauden jälkeen.