Tea:

HIPHEI!!! Siis aivan mieletön ylläri odotti punnituksessa... painoa tippunut nyt 11,3kg!!!! Siis ihan tajuton määrä, loppujen lopuksi kun ajattelee! Sehän on jo vaikka kuinka monta margariinirasiaa läskiä!!! Pitää mun nyt teillekin kertoa, että syön nykyään Herbalifen tollasta proteiini-pirtelöä, jolla vois korvata muutaman ruuan päivässä... Mie syön sitä aamupalaksi ja miehen työvuoroista riippuen joko lounaaksi tai päivälliseksi, miehen työvuorot vaikuttaa tähän koska haluan että meidän perheessä syödään ainakin yksi ateria yhdessä ja sillon haluan itsekin syödä samaa ruokaa kuin muut, lapsille on hyvä olla esimerkiksi. Tuo pirtelö ei kuitenkaan ole mikään minun ainut ruoka... aamupalalla teen sen joko jugurttiin, maitojuomaan tai soijamaitoon, lisään sekaan joko banaania tai marjoja sekä ruisleseitä tai pellavansiemenrouhetta. Päivän toisen pirtelön teen periaatteessa saman kaavan mukaan, mutta aina hieman erilaiselle maistuen. Niin ja mukaan tietenkin välipala sekä se yksi kunnon ruoka ja pieni iltapala, joka yleensä koostuu rahkasta ja ananaksesta sekä teestä. Kahviakin juon aamupalalla sen normaalin pari kuppia. Tuolla ruokailulla saan päivässä sen 1400-1800kcal, katson aina vähän sen mukaan millaiset treenit on päivän aikana... silloin kun on parin tunnin tanssitreenit niin syön hieman tukevammin ja lepo tai joogapäivänä syön hieman kevyemmin. Tämä näyttäis toimivan minulla. Olen aina olllut huono syömään kahta lämmintä ateriaa päivässä, ja nyt olen saanut helpotuksen tähänkin pulmaan. Hetken aikaa meinasin edetä näin ja jossakin vaiheessa sirryn varmaan yhteen pirtelöön päivässä ja nähtäväksi jää saapuiko tämä tuote elämääni lopullisesti, näin saattoi meinaan käydä! ;)

Ruuassa olen alkanut suosimaan kovasti paljon vihanneksia, ollaan niitä kyllä aina ostettu, mutta nyt määrät on ainakin tuplaantunut... miekkonen naureskelikin viime perjantaina kaupassa, että eihän tuonne kärryyn muuta enää mahdukkaan... ja ehkä ihan hyvä niin! Pellavansiemenrouhe on myös todettu meidän perheessä erinomaiseksi lisäksi ja sekin on tainnut tulla ruokavalioon pysyäkseen, samoin kuin nuo ruisleseet, niin monikäyttösiä ja helppoja kuitulisiä päivään. Eilen sattui muuten jotain ennen kokematonta, ensinnäkin mies sanoi, että tekisi mieli jotain hyvää ja makeaa (hän on niitä suolaisen syöjiä yleensä)... oltiin juuri autolla liikenteessä tuolloin... pysähdyttiin kaupalle ja todettiin, että ei nyt kyllä osteta mitään herkkua... mies kävi kaupassa ja toi vain vichyä saunaa varten, ja voi kuinka ylpeitä me taas toisistamme oltiin!!! :D

Tänä aamuna punnituksen lisäksi taas hivenen mittailin itseäni... ja oikeaan suuntaan ollaan menossa... vyötäröltä ja pahimman vatsamakkaran kohdalta oli tippunut tasaisesti molemmista 10,5cm... lantio on pienentynyt 8,5cm ja molemmat reidet on kaventuneet 6cm... ei siis mikään ihme, että viikko sitten sain ostaa jo kokoa pienemmät farkkuleggarit, ja ostin ne muuten Vilasta, on ihanat! :D Rinnanympäryksen mittaustavan muutin tämän vuoden alussa ja siitä oli tippunut 1,5cm... mittasin tosin myös vanhan tavan mukaan ja rinnanympäryksestä olisi kaiken kaikkiaan pudonnut nyt 6cm, että enää en ihmettele miksi sykemittarin vyötä saa vähän väliä kiristää... ;)

Sunnuntai alkoi siis näissä mukavissa lukemissa ja kummasti se mielikin muuttui heti positiivisemmaksi, vielä eilen illalla tehty lenkkikin lämmittää mieltä (sain kun sainkin itseni lenkille vielä ennen saunaa) ja mielessä häämöttää jo tämän illan bodybalance... mukavia sunnuntaihetkiä kaikille! :)