Tea:

Tällä viikolla siis siirryimme perjantai-punnitukseen, nyt vasta tosin saadaan sitä päivitettyä. Perjantaipäivä meni leipoessa ja eilinen kestitessä vieraita, meidän "vauva" täyttää huomenna neljä ja eilen häntä juhlittiin! Muistelin juuri, että tasan neljä vuotta sitten olin yksin kotona, lapsivedet oli just menneet ja soittelin miehelleni, että nyt vissiin pitäis tulla kotiin ja lähteä synnyttämään. Kaikki oli jotenkin hämmentävää ja uutta, mutta silti niin hienoa. Sitten soitin vanhemmille et nyt mentäis ja kastelin kukkaset, sillä eihän niitä kukaan ehtisi seuraavina päivinä hoitaa! Myöhemmin vasta tuli poltot ja synnytys käynnistyi kunnolla. 35 minuuttia puolen yön jälkeen meille syntyi poika, meidän esikoinen, niin pieni, vaaleanpunainen ja kurttuinen, aivan pienen dinosauruksen näköinen ja niin kovin rakas!

Mutta nyt siis siihen punnitukseen... Mulla oli HYVÄ viikko! Paino hilautui alaspäin yhden kilon ja oli nyt virallisesti siellä uudella kymmenellä! Kokonaispudotus nyt siis jo 14kg, enää kilo siihen maagiseen viiteentoista, ei siis enää kaukana sekään! Paino on tippunut koko projektin aikana alkupisteestä yli 13,5% ja BMI on tipahtanut yli 5prosenttiyksikköä! Mittailin myös ja kyllä se BodyPump johonkin tehoaa... mitat oli osa pysynyt samoina, mutta "synnytysmakkaran" kohdalta oli kadonnut 2cm kahdessa viikossa ja lantioltakin katosi samassa ajassa 2,5cm! Että hyvltä vaikuttaa.

Olen nyt saanut liikuntapaletin hallintaan ja se pitää sisällään seuraavat: MA 2h tanssituntien veto, TI 1h zumba, KE tanssitunti, TO HotBodyJooga ja loppuviikosta vielä lenkki sekä BodyPump sen mukaan miten kukin viikko aina menee. Odotan innolla, että kevät tästä hieman etenisi niin kaivan polkupyörän esiin ja alan hurauttelemaan tuon salimatkankin fillarilla... matkaa sinne kertyy 5-6km/suunta, joten nyt huristelen sen autolla, kohta se taittuu mukavasti pyörällä. Nostan kyllä hattua niille ihmisille, jotka polkee pyörällä talvellakin, itse en uskalla eikä varmaan kuntokaan antaisi vielä myöten! Mutta nyt makaronilaatikon kimppuun ja illansuussa Pumpille! :)

 Toni: Liian vähän liikuntaa taas tällä viikolla. Ei edes yhtä ainutta lenkkiä tultu tehtyä joten on aika lusmu olo vaikka vaaka minut armahtikin ja näytti kilon verran miinusta tälle viikolle eli paino olisi nyt taas parin viikon takaisessa. Nyt pitäisi kevään tulla ja nopeasti kun meinaa tää sohjokeli viedä juoksukipinän mennessään. Odotan niin kovasti jo kevättä ja kesää että pääsee juoksemaan niin ettei tarvi miettiä vaatetusta niin kovasti että tarkeneeko vai tuleeko liian kuuma!

Mutta nyt itse asiaan eli niinkuin totesin painoa oli lähtenyt kilo ja olen nyt samassa kun pari viikkoa sitten ja suunta on hyvä kunhan vain ei nyt nämä pikkumiehen synttärit olisi liikaa vaikuttanut kun tuli vähän syötyä mutta yllättävän maltillisesti kuitenkin... eli toivoa on kunhan saan itseni taas liikkumaan. Siihenkin on kyllä vaikuttanut työtkin jonkun verranm koska on ollut pari aika rankkaa työviikkoa ja on ollut iltaisin niin poikki ettei vain ole yksinkertaisesti ollut voimia lähtä lenkille. Laskin tuossa vähän tilastoa ja painoa on lähtenyt 6,5 prosenttia tässä seurannassa ja kaiken kaikkiaan sieltä missä se paino pahimmillaan oli 13,6%... yllätyin vähän itsekin noista prosenteista! BMI:kin on tippunut nyt 36,9:stä 34,9:ään. Nyt pitäisi vaan jaksaa painaa kevättä kohti kun alkaa toi kymenlaakson kymppikin olemaan jo uhkaavan lähellä kun lupasin itselleni että pystyn juoksemaan sen.