Tea:

Mahtimarraskuun toinen viikkokin alkaa olla jo selätettynä... ilman herkkuja on tämäkin viikko mennyt. Äsken tultiin anoppilasta ja sielläkin saatiin isänpäivän kunniaksi ruuaksi lohta ja uuniperuna sekä -porkkanoita... eli tavallaan kyllä suurta herkkua, muttei kuitenkaan sellaisia herkkuja mitä pitäisi karttaa... kahvin kanssa olisi ollut tarjolla joulutorttuja ja pipareita, mutta join pelkän kahvin, ja olen NIIN ylpäe itsestäni! Hyvä hyvä...

Puntari oli aamulla kyllä kuitenkin aivan eri mieltä kuluneesta viikosta ja näytti jostain minulle tuntemattomasta syystä, että painoa olisi tullut lisää 400g... mutta tuollainen painon nousu nyt voi johtua mistä tahansa. Kyllähän se mieltä masensi kun on ollut kuitenkin hyvillä syömisillä ja suhtkoht hyvillä liikunnoillakin koko viikon. Tänään katselin tuota painonseurantaa tarkemmin ja totesin, että olen junnannut tässä noin -7kilossa ja muutaman kuukauden, joten jokin sysäys tähän pitäisi saada... harkitsen nyt kovasti pussittelua tai jotain muuta "shokkihoitoa", että saisin tuon painon laskun taas vauhtiin... kun nyt saisi sen maagisen -10kiloa pois niin voisi taas saada itselleen maltin edetä hitaammin... Mutta, mutta, en nyt sitten tiedä kuinka tästä etenisi, pitää kuitenkin tarkkaan harkita miten tästä etenee.

Toni:

Vähän samanlaisia tuntemuksia on mullakin kuin rouvalla. Lisää ei tosin ollut tullut muttei kyllä mitää ollut lähtenytkään et periaatteessa voi olla tyytyväinen. Toisaalta kun on oikein yrittänyt ja jättänyt kaiken ylimääräisen syömisen ja treenannut samalla tapaa ku aikaisemmin eikä silti tapahdu mitää niin jokuhan tässä silloin mättää. Pitää varmaan alkaa seuraavaksi vahtimaan hiilareita tai jotain et sais tuloksia aikaan. Kyllä tietysti tällä vauhdillakin pääsis varmaan tavoitteeseen et 1,5kg pitäis vielä lähteä ennen joulua!  Muuten kulkee hyvin ku jotenkin tuntuu mukavemmalta toi juokseminen näin pimeinä ja koleina syysiltoina... Eipähän ainakaa ole syysmasennusta kun nauttii näin kovasti näistä keleistä.