Tea se täällä taa aamunsa ratoksi kirjoittelee... isompi lapsi nukkuu vielä ja tuo pienempi töhöttää tuossa lattialla, meno on jo aika huimaa. Itse syön tässä samalla uusinta suosikki aamiaistani, eli rasvatonta luonnonjugurttia (tuo laktoositon on todella hyvää, mutta hiivatin tyyritä!) höystettynä banaanilla, kauraleseillä ja kourallisella pähkinöitä! Siis ihan super-namia!!! :) Rauhallinen aamu siis... kohta pitäisi viilettää tuulispäänä bussille, jotta isompi pikku-ukko ehtisi satutunnille!

Tällä viikolla on jäänyt sekä spinni että jooga väliin... tiistaina lähdettiin ostoksille kun pojat tarvitsivat molemmat hieman syksyvaatteita ja samalla hankittiin kunnon varustus talven varallekin!Eilinen jooga puolestaan jäi kun alettiin vaihtamaan huonekalujen järjestystä kotona ja kun huomasin katsoa kelloa olisi minulla ollut aikaa mennä salille se 10minuuttia, enkä siinä ajassa enää ehdi hypätä autoon ja ajaa kaupunkiin, saatikka että ehtisin juosta tunnille... joten se siitäkin sitten! Tänään menen kyllä zumbaan, se on varma!

Olen tässä kuitenkin miettinyt tätä elämäntavanmuutoksen kokonaisvaltaisuutta... vaikkei paino ole paljoa pudonnutkaan on olo silti paljon kevyempi... tämä johtuu varmaan siitä, että kun vatsaa ei ole kyllästetty kaiken maailman rasvalla ja sokerilla niin olo on mukavampi. Minä kun olen sellainen vatsallani reagoija muutenkin, niin luulen, että masu tykkää kaikista saamistaan kuiduista ja hyvistä rasvoista ja muista oikein kovasti! Energiaakin löytyy ihan toisella tavalla kuin aiemmin... vaikka tällä viikolla olenkin ollut kuin nukkuneen rukous viikonlopun jäljiltä... mutta siis yleisvire on kasvanut ja jaksan tehdä ja touhuta paljon aiemmpaa enemmän. Tähänkin varmasti vaikuttaa oikea ruokavalio ja liikunta... tottakai tämä on sellainen hyvänlaatuinen oravanpyörä: kun syö hyvin ja liikkuu nukkuu yöt paremmin ja on aamulla jaksavampi, joten jaksaa päivällä taas touhuta ja liikkua sekä syödä kunnolla... ja taas illalla nukuttaa makeasti! Tämä on siis oikein kokonaisvaltainen muutos elämään ja oloon... :)

Hyvää oloa vaan kaikille! :)