Niin se vuodenvaihde vietettiin ja nyt on alkanut uusi vuosi... meidän kohdalla ei tosin voi sanoa uudet kujeet, sillä vanhoilla hyviksi havatuilla jutuilla mennään. Liikuntaprojekti jatkuu ja jatkuu, kroppa on nykyään jo sellainen että jos ei viikon aikana mitään tee niin se kyllä ilmottelee itsestään... ruokiin olemme taasen joulukuun jäljiltä ottaneet tiukat otteet. Kävimme eilen molemmat puntarilla ja joulukuun aikana molemmille oli kertynyt parisen kiloa lisää painoa, eli nou hätä, tuo kun varmaan lähtee turvotuksen ja muun mukana pois melko nopsaan! Näin ainakin uskomme ja toivomme. Mutta onhan se tietenkin harmi, että marraskuun tulokset rapisivat kuin tuhka tuuleen... toisaalta kyllähän se oli arvattavissa, muutamia illanistujaisia viinin ja juustojen kera, jouluruoka ja uuden vuoden skumppa... sillähän ne kilot jo syntyy... kauhulla vain mietin kuinka paljon painoa olisi tullut jos olisimme heittäneet ihan ranttaliksi ja syöneet vielä normimäärän niitä konvehteja... ;)

Mulla (Tea) on selkä tällä hetkellä todella juntturassa ja sitä hoidankin nyt liikunnan sekä hieronnan avulla. Tonin veli kun on urheiluhieroja niin sen kanssa meillä on vähän sellainen "Tean selkä kuntoon"-projekti meneillään... lisänä toki tuo liikunta, tällä hetkellä miellyttää kovasti ja edelleen zumba ja HotBodyJooga... mutta nyt olen alkanut taas sauvakävelemäänkin ihan just ton selän hyvinvoinnin vuoksi! Ja hyväähän se tekee, tänäkin aamuna hilpasin ensitöikseni lenkille, lyhyelle sellaiselle tosin, mutta just sen mittaselle, että selkä aukeaa hivenen, mutta ettei sitä vielä satu... se kun on niin kipeä että liian pitkä lenkki tällä hetkellä tekee kipeää (ja hei, onhan toi ihan mieletön tapa alottaa aamu, nauttimalla raittiista ilmasta ja tyhjentämällä hetkeksi pää ennen päivän tohinoita)... mutta mutta, pikkuhiljaa siis sitäkin kuntouttelen. Onhan tuo jo huomattavasti parempi kun esim.kuukausi sitten kun en meinannut päästä sängystä ylös ja aamulla ensimmäiseksi vedin särkylääkettä naamaan, päästin pari kyyneltä ja yritin saada itseni näin toimintakykyiseksi. Niin ja ensi viikolla alkaa taas tanssitkin eli maanantaihin tulee se omien tuntien pitäminen ja alan käymään keskiviikkosin muodostelma HipHop-tunnilla... odotan niin innolla pääseväni tanssimaan, nyt hivenen kevyempänä sekin kun on jo huomattavasti mukavampaa.

Mutta nyt täytyy lähteä pötköttelemään, että saan kunnolla nukuttua... huomenna aamu lähteekin käyntiin zumban merkeissä heti puol yhdeksältä... tosin että enhän minä mitään nuku vielä reiluun tuntiin kun on tuo ukkokulta vielä töissä... :) Ja herään kuitenkin siinä 6-7välillä kun pieni murunen heräilee...