Sunnuntaisin meillä on aina punnituspäivä. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta joka sunnutai aamu me pompimme vuorotellen puntarin päälle ja katsastamme tulokset. Joka sunnutai se jännittää, vaikka tietäisi takana olevan viikon olleen hyvä... joka viikko miinus takaa seuraavaksi viikoksi motivaatiota ja jokainen plussa tai jumitus harmittaa, mutta sitten tulee taas se uhma päälle, että ensi viikollahan minä näytän tuolle tyhmälle kapistukselle!

Tämä kulunut viikko on ollut liikunnan suhteen ihan hyvä... kun ottaa huomioon, että Toni teki kahtena päivänä ylitöitäkin niin silti ehdittiin tekemään paljon! Hieman tätä mammaa harmittaa kun jäi torstaina zumba väliin, kun en viitsinyt raahata poikia toista iltaa peräkkäin hoitoon mummille... mutta ensi viikolla sitten taas (ellei tule lisää niitä ylitöitä).

Perjantaisin meillä on se "karkkipäivä". Silloin vanhempi poikamme saa karkkipussin tms. ja hemmottelemme hieman itseämmekin jollakin hyvällä... kohtuudella tietenkin! Viime parjantaina se tosin lähti hieman käsistä, mutta ei kuitenkaan saavuttanut sellaisia määriä kuin joskus pahoina hetkinä tekee! Ja plussaa oli myös se, että saimme pidettyä itsemme ruodussa ja yksi huonompi päivä jäi siihen yhteen, eikä jatkunut esim. koko viikkoa!!! ;)

Ensi perjantaina meillä onkin sitten erityislaatuinen tilanne... pojat menevät hajautetusti hoitoon mummila/pappalaan sekä mummilaan saamaan hieman erityislaatuista isovanhempien hemmottelua ja nämä vanhemmat lähtevät Helsinkiin saamaan erityislaatuista hemmottelua kera U2:sen! Hivenen tätä hetkeä on odotettu siitä lähtien kun koko keikasta kuultiin! Mahtiperjantai siis tulossa... yöllä ajellaan sitten kotiin ja lauantaina aamupäivästä haetaan taas pojat takaisin kotiin.

Mutta nyt yhteisen sunnuntai-illan viettoon... Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)