Olipahan viikonloppu... eilen suunnattiin auton keula kohti Lahtea ja mentiin viettämään ystävän "kakskymppisiä". Hyviä ystäviä, aurinkoa, koripalloa, liaaniliukuja, hyvää ruokaa, paljon naurua, maittavaa juomaa, meheviä kakkuja, väsymystä ja hyvää mieltä. Oli siis aikuisten juhlat ja lapset saivat nauttia mummiloiden hyvästä huolenpidosta. Vanhempi oli tokassut mummille syödessään lauantai-iltana lettuja, että niistä ei saa kertoa äitille ja sisille kun meidän kanssa täytyy aina syödä niin terveellisesti... ;) Jokin oppi on siis mennyt perille, vai mitä tää tarkotti? ;)))

Eilnen aamulla kävin salilla ennen matkaan lähtöä ja saavutin taas uuden etapin tuossa juoksemisessa... nyt juosten kului jo 20minuuttia... eli juoksumatto 0- minä 2. Jo toinen tavoite siis saavutettu! Nyt meinasin mennä tuolla ajalla ainakin ensi viikon... tai katsotaan nyt, mitä tuo PT sanoo huomenna kun näemme. Hieman jännitän huomista, vaikka onkin ihana nähdä Pt.tä ja kertoa hänelle ihan kasvotusten edistymisestä. Paino junnaa edelleen samoissa lukemissa kun ennenkin, mutta kyllä tuo salitreeni on kroppaan purrut. Ja sehän se on pääasia... etenkin kun salilla käyminen on edelleen niin mukavaa ja oma olo paranee kaiken aikaa.

Nyt kuitenkin koomaan tätä väsymystä ja toivon poikien nukahtavan ajoissa, että pääsee itsekin nukkumaan tän "terveellisen" väsymyksen pois.

-Tea-