Viikonloppu elelty ja oleiltu... Lauantaina vaaka näytti huimat 100g vähemmän kuin viikko sitten, eli ei hurjaa muutosta siinä... sunnuntaina en edes uskaltanut katsoa puntariin päin lauantain takia. Vietimme siis aikuisten iltaa lauantaina, Tonilla oli muutama kaveri tässä meillä ja minä itse lähdin viettämään tyttöjen iltaa...ystäväiset oli ihania ja olivat suunnitelleet illan menun niin, että minäkin sain syödä lähes kaikkea, oli dippivihanneksia, tomaatti-mozzarella-basilika-tikkuja, katkaraputäytteisiä täysjyvätortilloja jne... kaikkia ihania herkkuja kevennetyllä tyylillä! Oli oikein namia ja nautin kyllä kaikesta ihan täysin... juustot tosin jätin väliin ja ne jos mitkä on mun herkkua, mutta ei tällä hetkellä sallittuja. Ja viintäkin tuli nautittua, mutta kylläpähän rentoutti.

Sunnuntainakaan ei sorruttu mihinkään kiellettyyn vaan tehtiin mm. hedelmäistä-rahkasmoothieta aamupalaksi ja kanasalaattia ruuaksi. Eipä me tosin sunnuntaina paljon eviämme jaksettu liikauttakaan, muuten kuin poikien hakureissulla... eli autoon ja pois! ;)

Ja tänään minä sitten heräsin siihen, että jo useamman tovin vihoitellut selkäni oli jumiutunut.... sängystä nouseminen oli tuskaa ja kauhulla mietin päivää yksin poikien kanssa... Mies tosin päätti soittaa työnantajalleen ja pyysi päivää vapaaksi, jotta minä pääsen lääkäriin ja selvitään tästä päivästä... joten nyt odottelen suurella "innolla" lääkärireissua, toivotaan vain ettei selästä löydy mitään vakavaa vaan jokin helposti hoidettavissa oleva pikkunen juttu.