Tää viikonloppu on mennyt ihan siivillä... miehellä alkaa nimittäin loma. Pääsi perjantaina hieman aikasemmin töistä ja mehän suunnattiin heti alennusmyynteihin, joita jatkettiin eilen ja tänään. Pienissä erissä tosin ja jotain mukavia hankintoja tehden... tälle kenkäfriikille yhdet kengät, sai mieskin kenkäilystä osansa ja sitten sellaisia mukavia kokoperheelle tarkoitettuja, joista suurimpana sodastream. Tää ihan käytännön syistä, koska meillä juodaan aika paljon vichyä niin nyt jää se pullojen raijaaminen vähemmälle.

Mulla ja meidän 5veellä oli eilen myös treffit... hän pyysi mua treffeille jo yli kuukausi sitten, koska omien sanojensa mukaan hän alkoi olemaan rakastunut muhun, joten mut piti viedä treffeille! <3 Ja siitä lähtien siis laskettiin päiviä ja öitä ja eilen sitten lähdettiin kahdestaan elokuviin ja syömään. Poika käyttäytyi kuin enkeli ja meillä oli aivan mahtava päivä, oikein rentouttava ja oli ihana viettää aikaa vain ja ainoastaan huomioiden tuo pieni suuren suuri kulta.

Tänään puolestaan käytiin tekemässä lisää hankintoja meidän "kasvihuoneeseen", eli parvekkeelle, joka vihdoin on siinä mallissa remontin jäljiltä, että sinne voi mennä... lasitukset tosin vielä puuttuu. Olihan se ihana istutella lisää yrttejä ja muutamia kukkiakin tuolla pienelle läntille ja tuntea tekevänsä puutarhahommia. Ja sitten tulikin miehen veli, hieromaan meidät.

Viikonloppuna on siis otsikon mukaisesti huollettu mieltä ja kehoa... oikein on nyt rentoutunut olo ja tästä on ihana alottaa neljän viikon lomailu. Se on jännä miten tää lomailu tuntuu mullekin lomalta, vaikka periaatteessa mikään ei sen kummemmin muutu, kun arjen pyörittämisessä on mukana ne toisenkin kädet.

-Tea-