Viikonloppu meni niin hurjalla kyydillä, että ei meinannut itsekään perässä pysyä... Lauantaina todellakin oltiin Ikeassa ja Jumbossa ostoksilla... sohvat saatiin ja muutama lamppu, joita on mietitty se pari kuukautta mikä tässä kodissa ollaan asuttu... muutama lamppu on vielä mietintämyssyssä, koska näin kesäaikaan niillä ei ole kiirusta, enkä enää halua tehdä sisustuksen suhteen hätiköityjä päätöksiä. Pienehköltä treeniltä se tosin tuntui kun kannettiin rakkaan kanssa kaksi sohvaa ja muut ostokset tänne kotio, pari kerrosta rappusia ylös siis. Ja jottei se kantelu siihen olisi loppunut niin haettiin appiukon tutulta sunnuntaina pojille kerrossänky ja sitä sitten roudattiin taas yläkertaan... onneksi sängyt ei ihan sohvan painosia olleet. Otin kotoa sellaisia pikkusia kuvatuksia joita meinasin teillekin joku päivä tarjoilla, kunhan saan ne siirreltyä kovalevylle ja muuta.

Noh, maanantai menikin sitten ihan viikonlopusta toipuessa ja meidän rakasta synttärisankaria halaillessa, pienin kulta siis täytti eilen kaksi! Iso poika jo, vaikka onkin niin ihanan pieni ja rutisteltavan suloinen... sanoja tulee jo kiitettävästi ja monesti saa naurua pidätellä, kuten tänään illalla kun yks kaks poikien huoneesta alkoi kuulua laulua "pittaa, pittaa, piiiitttttaaaaaa! Se on siis Hevisaurusten biisi hevipizzaa, jota tuo rakas intoutui laulamaan sängyssä ettei vahingossakaan nukahtaisi.

Tänään kävin myös vetäsemässä salilla treenin ja se vaan tuntuu niin hyvältä! Ihan hämmästelen itsekin sitä kuinka mukavalta se tuntuu ja kuinka helposti olen asiaan nyt koukuttautunut... kai se on vaan siitä kiinni kun huomaa itsekin edistystä! Tänään meinaan juoksin sitten jo 12minuuttia... eli se ensimmäinen tavoite vartti ei todellakaan ole enää kaukana! Ja en millään malttaisi odottaa seuraavaa treenikertaa kun voisin taas juosta vaikka edes minuutin enemmän. Jos tämä tällä tavalla edistyy niin ensi viikon treeneissä yritän kyllä tuota varttia jo vetästä. Olen suunnitellut myös postausta minä 2vuotta sitten versus minä nyt, ja tämän varmaan toteutankin kunhan jaksan kaivella kuvia tuolta kovalevyltä... ja ruoka-aiheinenkin päivitys olisi paikallaan, koska siis minähän en karppaa enkä fleksaa enkä harrasta mitään muutakaan ihme-termillä varustettua ruokavaliota vaan pyrin syömään kohtuudella kaikkea, niin hiilareita, proteiineja, rasvaa kuin mitä tahansa muuta... mutta tästä postauksesta en vielä ole varma, koska tää nyt tuntuis olevan monelle arka puheenaihe... vaikka itsellenihän tätä blogia periaatteessa pidän!

Nyt unta tähän kehoon... huomenna onkin jooga-päivä! :)

-Tea-