Ai ai... ja siis ensinnäkin jo toinen postaus tänään! Mutta siis ihan pakko, ihan pakko kertoa kaikille! :D

Sen aamun tympääntymisen jälkeen vedin päivällä pari uutta Maraboun daim-keksiä nassuun ja sitten vedin vielä maxituplasta sen toisen puolikkaan... sitten iski inhottava tunne siitä mitä olin tehnyt, mutta yritin kuitenkin ajatella ettei se nyt maailmaa kaada, eikä sen kuuluisikaan kaataa! Mutta kun olet sen 15vuotta väittänyt itsellesi, että kaikki herkuttelu on ihan syntiä ja paholaisen aikaansaannosta, ni onhan siitä melko vaikea päästä eroon... Mutta sitten päätin kääntää tämän tilanteen voitoksi...

Mies tuli töistä kotiin ja minä polkea potkaisin salille... Ja sit se Ai ai kohta..,. treeni meinaan kulki niin mahtavasti ettei koskaan! Euforia oli taattu, kun huomasin juoksumatolla vetäväni 10minuuttia putkeen juosten! Kolme viikkoa sitten kun aloitin salilla käymisen jaksoin just ja just siis juosta sen 5minuuttia... eli kolmessa viikossa tilanne on parantunut puolella! Eihän tolla siis mitään maratonia vielä lähdetä vetelemään, mutta mulle tää oli SUURI saavutus. Olin niin tyytyväinen itseeni että oksat pois ja varmaan tämän tuoman hyvän fiiliksen takia koko lopputreenikin sujui loistavasti! Ja ne jotka mut oikeesti tuntee tietää mun viha-suhteen juoksua kohtaan ja ymmärtävät miksi tää oli niin huippusaavutus!

Ja sitten kun saavuin kotio ihan kuolleena niin sitten piti roudata mielettömän painava kaksiosainen vuodesohva kolme kerrosta alaspäin pakettiautoon, sillä ja koska huomena meille haetaan uusi sohva! Voisko viikonloppu alkaa yhtään tän paremmin? Joten tää toivottelis teillekin kaikille (vai lukeeko näitä edes kukaan?) oikein hyvää viikonloppua! Ai juu, niin ja verikokeiden tuloksetkin sain eilen, ja kaikki on tässä tytössä kunnossa... eli nyt täytyy miettiä muita keinoja olon parantamiseen, mitään fyysistä se ei siis ole, hyvä näin! :)

-Tea-