Noniin... tulihan se viikonloppu vietettyä... railakkaissa merkeissä! Minä (Tea) olin siis rakkaan ystäväni polttareissa lähes koko viikonlopun ja kaikki voivat itse päätellä mitä siellä tehtiin... eli siis syötiin ja juotiin! But it was worth it! Eli viikonloppu oli aivan ihana ja se tuli vietettyä mitä parhaimmassa seurassa kaasoa "leikkien". Kerrankin en ottanut päänsärkyä tälläsestä viikonlopusta kun tiesin, että maanantaina palataan taas ruotuun ihan kunnolla! Ja niin on nyt tehty! Loppuviikon urheilutkin tosin jäi väliin, mutta sillekkään ei voi minkään... tällä viikolla sitten taas panostetaan niihinkin!

Paluu arkeen on siis tapahtunut... tai noh, seuraavat kaksi viikkoa mut pitää kiireisenä sitten ne häät.... kun tarttis tehdä itselle juhlahamonen sekä 8 hääkakkua ja hoitaa vielä muitakin kaason hommia... mutta kaiken tämän teen oikein iloisella mielellä sillä kerranhan sitä yski parhaimmista ystävistä naimisiin menee! Noh, mutta jossakin välissä yritän aina ehtiä treenailemaankin ja onhan siinä sellainenkin pointti, että kiireisenä ei ehdi niinkään ajattelemaan syömisiään vaan tulee tosiaan syötyä silloin kun on nälkä! ;) Tavallaan vaan harmittaa, että näissä hääkuvissa tulee sitten olemaan yksi Mursu-Valas, mutta minkäs teet! Onneksi siellä on se morsiuspari johon suurin osa ihmisistä kuitenkin kiinnittää enemmän huomiota! ;)

Noh, kävin perjantaina punnitsemassa itseni ja se näytti että pudotusta olisi silloin ollut -6,8kg... Toni puolestaan oli käynyt puntarilla lauantaina ja sille oli tullut 200g lisää. Tuo lisäys tosin varmasti johtuu isän ja pojan pizzaperjantaista ja leffaillasta, joten nou hätä! Nämä oli nyt tälläset epäviralliset punnitukset joita en merkiste tämän enempää ylös... katsotaan sitten ensi sunnuntaina taas mihin suuntaan tässä mennään! :)

Hyvää ja ihanan syksyistä viikkon alkua kaikille!