Hyvä minä, onnistuin ja tein sen taas! - tuo lause sopii eiliseen olotilaan, mutta biisi ei ehkä muuten! ;) Eli eilisistä oloista huolimatta EN SORTUNUT MAKEAAN!!! Jotenkin sain ajatukset pois huonosta ruuasta, söin vain hunajamelonia ja join teetä... iltapalaksi rakas mieheni laittoi meille vielä ihania ruisleipiä, salaatilla, kinkulla, juustolla, kurkuilla ja paprikalla! Ja saunassa käyminenkin helpotti, kun rentoutti mukavasti ja sai olla hetken ihan yksin omien ajatusten kanssa, miehen kaitsiessa muksuja! :)

Olen vaan niin ylpeä itsestäni, taas yksi erävoitto minulle! Tällä viikolla on uhkana taas miehen ylityöt, mutta katsotaan kuinka käy! Toivottavasti kuitenkin vähän parempiin liikuntatuloksiin päästään kun viime viikolla! Alkaa oikeasti jo kroppakin vaatimaan liikettä, mikä ihana tunne periaatteessa, kun huomaa kuinka oma kehokin jo reagoi liikkumattomuuteen! Niin nopeasti siihen kuitenkin tottuu, että liikkuu paljon!

Viikonloppu vaati kyllä omat veronsa, kun perjantaina venyi kotiin tulo melkein kolmeen sen keikan takia ja lauantain ja sunnuntain välinen yö meni valvoessa kun ei osaa enää nukkua yksin ja pojatkin nukkuivat jotenkin levottomasti (se on meille outo tilanne, kun yleensä pojat nukkuvat kun tukit)... nyt on melkonen väsymys päällänsä, mutta kaikestahan selvitään! Senkin puolesta olisi ihana päästä liikkumaan, kun se kuitenkin kummasti piristää ja tuo sellaisen todellisen väsymyksen eikä tälläistä nuutumista... ;)

Mutta hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

-Tea-