Dodih... tänään syötiin sitten suklaata! Ei niin paljon kun aiemmin olisi voinut syödä, makeanhimo menee nykyisin paljon vähemmällä ohi! Edistystä tämäkin! Vähän aikaa tuntui siltä että tässäkö tämä taas oli, mutta sitten mietitiin, että olemme luvanneet itsellemme sen yhden ns. karkkipäivän viikossa ja nyt se oli! Ennen olisimme syöneet ihan minä päivänä tahansa ja monena päivänäkin viikossa jos vaan mieli tekisi, mutta nyt meillä on karkkipäivä otettu taas tosissaan käytöön. Olimme puhuneet että se olisi aina perjantai, mutta toisaalta onko sillä väliä mikä päivä se viikosta on, kunhan se pysyy siinä yhdessä päivässä?! Ja sitäpaitsi, perjantaina meillä ei olisi edes aikaa herkutella, muulla kuin hyvällä musiikilla! ;)

Joten ei hätää mitään, ei huonoa omaatuntoa ja elämä jatkuu tästä eteenpäinkin terveellisten elämäntapojen parissa!

Tänään mulla (Tea) oli jotenkin tahmeeta edelleen lähteä urheilemaan, edelleenkin tuntuu, että toissayön valvominen painaa, mutta salille päädyin kuitenkin joogaan! Ja hyvä että menin, olo on taas aivan mahtava ja selkäkin kiittää! On se urheilu vaan mukavaa... pitää vaan huonon hetken tullen jaksaa tsempata toista ja muistaa se liikkumisen jälkeinen hyvä fiilis niin kyllä se siitä! Ja joka kerta kun saa itsensä liikkeelle niin homma muuttuu helpommaksi... seuraavalla kerralla ei enää olekkaan niin vaikea nousta ylös ja lähteä! :)

Pitäähän minunkin (Toni) jo jotain sanoa. En olisi vielä muutama viikko sitten uskonut että näin nopeasti saa kunnon kohotettua, koska kun aloitin juoksemisen niin jo parin kilometrin lenkki tuntui aivan ylivoimaiselta mutta nyt menee jo 6km lenkki niin helposti että pitää seuraavaksi kokeilla vähän pitempää. Ainoa miinus tuossa juoksemisessa on se että polvet on kyllä joka lenkin jälkeen aika hellät mutta uskon että se menee ajan myötä ohi kun paino tästä vielä lisää putoaa. Lopuksi ei voi sanoa muuta kun että ei ole liikunta tuntunut ikinä ennen näin hyvältä ja palkitsevalta!