Tea: Paino ei ollut tehnyt sitä toivottua liikettä alaspäin vaikka viikolla näytti jo ihan toista... oli tullut 100g lisää ja paino pysyi "mukavasti" samalla kymmenellä... eihän se mukavaa ollut, kun viikolla näytti jo kivasti puoli kiloa vähemmän kun nyt ja 400grammaa uuden kympin puolella. Mutta ei anneta sen masentaa, kyllä mie tän maaliskuun aikana sinne uudelle kymmenelle meinaan mennä! Päätettiin siirtää punnitus perjantaille, se jotenkin tuntuu loogisemmalta kuin sunnuntai! Meistä on mukava istua sunnuntaisin rauhassa aamiaisella, mutta näiden punnitusten takia se aika usein venyy niin että syödään kaikki millon sattuu. Rauhotetaan siis viikonloput tältä "kyttäämiseltä" ja punnitaan itsemme perjantaisin tästä lähtien.

Seuraavat kolme viikkoa meneekin ihan hulinoissa viikonloppujen osalta... ensi viikonloppuna juhlitaan meidän jo neljä vuotiasta murusta, siitä viikko niin tää äiti lähtee risteilylle ja siitä viikko niin pojujen serkkutyttö täyttää neljä ja sit taas juhlitaan. Maaliskuu siis menee ihan juhlien tohinoissa, mutta nyt on oikein opettelun paikka, että kuinka sitä normaalit ihmiset toimivat juhlien aikana ja niiden jälkeen. Ja samalla meinaan aivan varmasti päästä uudelle kymmenelle tai muuten en anna tätä ikinä itselleni anteeksi. Yritin aamulla löytää jotain positiivista tästä painosta, kun tuo jumitus hieman yritti viedä mieltä maahan... laskin, että olen laihtunut tämän vuoden puolella yhdeksässä viikossa 6kiloa... sehän tekee jo lähes 700g viikossa, joten vauhtihan on ollut oikein hyvä! Hitaasti, mutta varmasti, onhan sinne kolmeenkymppiinkin vielä 2vuotta aikaa. Ja kaiken kaikkiaan olen kuitenkin laihtunut sen 13kg, mikä on siis paljon, ajatelkaas, se on 32,5rasiaa margariinia!!! :D

Toni: Viikko mennyt ihan penkin alle... Ei ole jaksanut käydä lenkillä kuin kerran, tosin töissä on kyllä saanut hikoilla senkin edestä. On tultu syötyäkin ihan miten sattuu ja ihan liian paljon. Vaaka oli kyllä yllättävän armollinen kun ottaa huomioon perjantain pizzat ja eiliset tortillat niin on tässä jotain tehty oikeinkin ku ei paino ollut heilahtanut mihinkään suuntaan! Eli plusmiinus nolla viikko kaikin puolin. Täytyy vähän tehdä samanlaisia laskelmia kun Tea... Tänä vuonna on hävinnyt kolme kiloa eli 0,3kg/viikko ja pahimmasta tilanteesta on lähtenyt  17kiloa eli 42,5 rasiaa margariinia! Alkaa toi kevätkin näköjään lähestyä uhkaavalla vauhdilla joten täytyy ihan tosissaan laittaa hösseliksi jotta saavuttaa ensi kesän tavoitteen!