Tea:

Eilen tuli eteeni suuren suuri ongelma... välineurheilija kun olen ni tää on nyt kuulkaas paha dilemma! Viime syksynä totesin että lenkkeilyyn tarkotetut lenkkarit on ihan kamalassa kunnossa, niitä oli käytetty jo reilusti yli 5vuotta, ja päätin sitten hävittää kyseiset kengät kun siirryin kunnolla talvilenkkareihin, jotka oli lähes uudet ja todella hyvät. Noh, nyt nuo talvikengät alkaa olemaan aivan liian kuumat lenkkeilyyn, joten uusien kevyempien hankita olisi edessä kuten syksyllä jo meinasinkin! No mutta enpä sitten ajatellut, että mun sisälenkkaritkin alkaa olemaan melkosen vanhat... enkä todellakaan arvannut, että ne alkaa vanhuuttaan ja löysyyttään hiertämään jalkoja! Eilisen aamun zumban jäljiltä mulla on jaloissa, ja kyllä, molemmissa, rakkulat! Ja kipeät sellaset!

Noh, eihän siinä sitten... tarvitsen kahdet uudet lenkkarit... Mutta arvatkaapas vaan raaskinko tai pystynkö näillä hurjilla kotiäidin tuloilla ostamaan kerralla kaksia kenkiä!?! Etenkin kun kunnollisista lenkkareista saakin maksaa jo jokusen euron! Ja etenkin kun lapsukaisetkin tarvis vielä jokusen kevätvaatteen. Kyllä mie manasin eilen, että VOI ETTÄ! Ja jos nyt kyseessä oliskin joku vähän vähemmän tärkeä väline niin mitään onkelmaa ei olis, mutta että just noi kengät! Kengät on kuitenkin yks hyvän treenin tekijä, huonoissa ja kaiken aikaa hiertävissä tms. kengissä on tosi ikävä liikkua! Nyt täytyis vaan jotenkin priorisoida, että kummat kengät sitä olis ensin parempi hankkia. Ehkä tämä tästä helpottaa kun jalkojen pienoinen sykintä ja pakotus hälvenee! Tai sitten se pahenee tän illan treeneissä... Pöh, onpahan ikävä juttu!

Mutta ulkolenkkareista ei tänään tarvitse huolehtia! Ulkona sataa vettä, ihan kaatamalla... Ja minähän tykkään, sateessa on jotain rauhottavaa, taivas itkee, tänään ilosta ja sulattaa meidän lumet pois! Terassi on ilmestynyt lumen ja jään alta ja ihan silmissä voi havaita lumen katoamisen ja lautojen esiin ilmestymisen... kohta, ihan kohta voi kaivaa grillin esiin ja alottaa ruuan laittamisen ulkona, ihania kasviksia ja ananasta grillissä, NAM! Ja pian, ihan pian voi kaivaa kädet pihan multaan ja kuopsuttaa, hoitaa, istuttaa ja ihailla kesän tuoksua!