Tea:

No niinpä niin siis, alkaa marraskuu lähenemään loppuaan ja muutama päivä enää varsinaista herkutonta kuuta jäljellä... kuukausi on ollut hyvä ja miellyttävä, mutta kyllä mun täytyy sanoa et tulen nauttimaan ensi sunnuntaina itse tekemästäni juustokakusta ihan hyvällä omallatunnolla pienen palan (meidän rakas töhötin täyttää jo puoli vuotta ja muutamia sukulaisia on tulossa kylään). Tää kuukausi on ollut kaikin puolin hyvä ja olenkin oikein tyytyväinen sekä itseeni että tuohon miekkoseenkin... makea maistuu kuukauden jälkeen varmasti makealle kun jo banaanikin alkaa olemaan tosi makeaa ja suolaiset herkut ei mulle koskaan olekkaan olleet niin iso juttu ja nyt vielä entisestäänkin vähemmän himottavia.

Viiminen viikko meni alkuun hyvin urheilujenkin suhteen: Maanantaina 2 tuntia tanssia, ti zumba ja ke hotbodyjooga... torstaina oli veto aivan poissa ja perjantaina herätessäni kurkku TAAS kipeä ja nenä aivan tukossa... loppuviikon olenkin jälleen potenut ja odotellut että josko se tauti nyt jo tulisi päälle kunnolla. Mutta että kyllä sieppaa kun ei pääse kunnolla liikkumaan kun sairastelu estää sen!!! Mutta vaaka näytti kuitenkin mukavaa -900grammaa, eli neljän viikon aikana paino on pudonnut mukavat 2,4kiloa... kiva kiva! Kokonaispudotus nyt -9,2kg eli voipi olla (toivotaan ainakin) että ennen joulua saavutan ton maagisen kympin! Mutta tästä uuteen viikkoon ja kohti uuden kuun haasteita, niitä joulun ajan vaikeita hetkiä...

 

Toni:

No nyt alkais olemaan herkuton ja tipaton marraskuu ohi ja olen ylpeä itsestäni kun on linja pitänyt vaikkei paino olekaan tippunut ihan niin paljoa kun meinasin. Tänään vaaka näytti -0,5kg eli tasaista pudotusta kuitenkin koko ajan on ollut. Marraskuun aikana on nyt tippunut 1,4kg, kahta kiloa olin meinannut mutta olen tuohonkin tyytyväinen, onhan tässä kyllä vielä muutama päivä aikaa ehtiä siihen. Tällä viikolla on liikunta jäänyt vähän liian vähälle kun ei ole muka ehtinyt lenkille ja siitä poden huonoa omaatuntoa, koska nyt on jotenkin tuntunut entistä enemmän hyvältä nuo lähteneet kilot,eikä ole jalatkaan olleet enää kipeät kiitos kunnon hieronnan!