Juuh, olipahan taas masentava punnitus aamulla... mutta olihan se vähän tiedossakin!

Tealla paino pudonnut toissa viikkoseen vain 200g, eli kaikki viime viikolla pudotetut tulivat takasin ja rytinällä! Mutta mullahan se oli odotettavissakin... kun keho ei kestä yhtään viikonloppua jolloin ottaa rennommin, ei ainakaan toistaiseksi... ja viime viikonloppu oli tosiaan se polttariviikonloppu ja nyt olen viikon ollut kipeenä ja liikkumatta! Olo alkaa onneksi olemaan sellainen, että huomenna taas jatketaan liikkumista uudella innolla! Ens viikonloppuna olisi sitten ne häät, joita odotan kyllä innolla. Odotan niitä siksi, että rakas ystäväni menee naimisiin, mutta myös hieman siksi, että niiden jälkeen meidänkin arki palautuu normaaliin kun ei ole kaiken maailman menoja ja tekemisiä... hieman myös ahdistaa ne häät , kun tulen näyttämään siellä ihan raskaana olevalta mursulta, joka on ahdettu "pikku"mustaan, mutta eihän sille kai voi minkään... toivottavasti ja varmaan todennäkösesti kaikki kiinnittää kuitenkin huomiota morsiuspariin eikä muhun!

Tonilla oli myös hieman paino noussut, 800g viime viikosta, eli 1kg siitä alimmasta painosta... Ei hyvä, ei hyvä! Nyt on kaks viikkoa mennyt ihan penkin allen kaiken maailman juhlien takia mutta ei anneta sen masentaa vaan nyt ens viikko kovaa treeniä ja yrittää ens viikonlopun häät ottaa mahdollisimman kevyesti. Sitten on tämän vuoden juhlat melkein juhlittu ja voi keskittyä vaan treenaamiseen. Jos ensi viikolla sais sen salikortinkin jo haettua kun vasta kuukauden on sitä yrittänyt... Sillä sais lisä motivaatiota ja monipuolisuutta treeniin ku ei sitä vois jättää käyttämättä ku sen viimeinkin sais haettua!!

Nyt ollaan päädytty keskustelujen kautta siihen, että ollaan kuitenkin jo huomattu kuinka hyvä olo molemmille tulee kun ruokavalio ja liikunnat on kohdallaan ja meinataan siis jatkaa tätä hommaa aivan tosisaan ja kunnolla. Ens viikonloppu tosiaan vielä menee niin ja näin, mutta sen jälkeen meillä ei ole tiedossa mitään juhlia eikä muitakaan sotkevia asioita ennen joulua, joten siinä on kiva 3kuukauden pätkä, jolloin voi tehdä ihmeitä! Ollaan myös suunniteltu, että sitten kun ollaan joskus päästy lopulliseen tavoitteeseen, niin lähdetään yhdessä jonnekin reissuun. Mielessä olisi joku euroopan maa, jossa voisi kokea jotain elämyksellistä, esim. kiivetä vuorelle tai vaikka tehdä vaelluksen jossakin kauniissa maisemissa... matkakohde on vielä avoin ja sekin jää nähtäväksi että minä vuonna tämä matka toteutetaan, mutta haaveitahan saa olla! :)

Nyt kuitenkin puuron keittoon ja kiireiseen päivään hieman nihkeissä tunnelmissa...