Tea se täällä taas kirjoittelee... isompi poju lähti äsken mummilaan yökylään vietämään laatuaikaa ja pienempi poju nukkuu takapihalla... ja mitä tekee tää äiskä??? Ei ainakaan lenkkeile tai treenaa tai mitään, vaan istuu sohvan nurkassa koneen kanssa teekuppi vieressä... huono omatuntohan tästä tulee, mutta joskus on kai vain oltava ja nautittava hetken hiljaisuudesta!

Eilen en päässyt spinniin, kun isäntä jäi taasen ylitöihin... kävin kuitenkin 40minuutin lenkillä vaunujen kera isomman pojan ollessa satutanssissa ja parempihan sekin kun ei mitään. Ulkoilmassa on nyt ihana liikkua kun saa vähän vetää jo vaatetta päälle ja ilma tuntuu raikkaalta! Tänään isännän pitäisi tulla ajoissa kotiin joten tääkin pääsee joogaan... tai jos ei tule niin lähden sitten illansuussa pikku-ukon kanssa lenkille.

Olen tässä muutaman päivän ajan miettinyt omaa tyyliäni... siis vaatetyyliäni... rakastan kenkiä, kuten varmasti suurin osa naisista! Etenkin korkokengät on lähellä sydäntä ja omistankin niitä monet, mutta käytän niitä kuitenkin todella harvoin! Ja siihen on syykin... tiedän, että naisen ryhti yms paranee kun laittaa korot jalkaan ja kaikki naiset nayttävät paremmilta kun on hieman korkoa alla... mutta itse tunnen itseni norsuksi lasikaupassa kun laitan korot jalkaan. Siis rakastan niitä, osaan kävellä niillä, mutta aina kun laitan ne jalkaan ajattelen, että mitähän taaskin yritän! Jotenkin tunnen itseni aina muurahaisia tamppaavaksi jättiläiseksi korot jalassa. Toisaalta taas kun tiedän että niissä näyttää paremmalta niin käytän niitä kuitenkin toisinaan... ehkä pitäisi vain rohkeasti alkaa käyttää kenkiäni useammin! Olisi vain ihana pukea päälle just ne kengät tai vaatteet mitkä haluaisi, ilman että tarvitsisi miettiä sen suurempia... ehkä joskus sitten!

Olen myös miettinyt tuoko laihduttaminen mulle onnea... en usko että se on suoranaista kun olen laiha olen onnellinen-juttua, mutta uskon kuitenkin siihen, että hoikempana jaksan tehdä erinäisiä asioita paremmin, voin kaikin puolin paremmin ja olen muutenkin energisempi... eli nämä asiat  tuovat mulle toimintakykyä lisää. Kaiken lisäksi luulen, että kun itsetuntoni kasvaa ja löydän vaatteita helpommin niin moni asia yksinkertaistuu, oma mielikin siis paranee tätä kautta. En siis missään tapauksessa kuulu niihin jotka ajattelisivat hoikkuuden tuovan suoranaisesti onnen, mutta kyllä se vaikuttaa niin moneen elämän osa-alueeseen, että pakko sen on jossakin tuntua!

Noh, mutta hyvää syksyistä loppuviikkoa kaikille! :)