Tea:

Olen tämänkin viikon nyt siis "maannut" kotona... flunssa meni aika vähällä ohi, mutta häiritsi se sen verran, että viikko on ollut urheilujen suhteen tosiaan aivan hiljainen. Tänään illansuussa menen tempasemaan pumpin ja meille onkin tullut uusi ohjelma tällä viikolla, joten innolla odotan millasia rääkkibiisejä se pitää sisällään... Huomenna en siis taas nouse sängystä ilman irvistystä! ;)

Kävin kerran viikolla puntarilla ja se näytti melkosen iloisia lukemia, eilisen ravintolakäynnin ja illalla syödyn jäätelöannoksen vuoksi odotin ettei vaaka tänään hyvää näytä, mutta kyllähän se näytti... 100g vähemmän kun viikolla ja kokonaispudotusta viikon aikana 1,6kg!!! Tuli tarpeeseen, tän koko kuukauden on ollu niin pieniä pudotuksia, että nyt tuo oikeasti taas motivoi kummasti! Ja olen nyt myös tasan kymmenlukemassa, joten ensi viikolla todennäkösesti tipahdetaan uudelle kymmenelle! Sekin on TODELLA mukava juttu! :D

Mittailin taas myös kaikki mitat, kuten mulla on nyt ollu tapana kuun viimisen punnituksen aikana tehdä ja nekin näytti mukavia lukemia.Kuukauden aikana senttejä oli karissut yhteensä 11,5cm ja yhteensä koko projekstin aikana senttejä on tippunut 58,5... sehän on siis melkein 60senttiä!!! HUI! Se on paljon se! Mutta vielä olisi matkaa jokunen sentti... mutta ei mietitä sitä nyt, iloitaan vaan noista jo lähteneistä ja jatketaan tätä sunnuntaita mukavalla mielellä! Kyllähän yli 13kiloa ja melkein 60senttiä näkyy... eikö vain?

Toni:

Tulipas syötyä viikonlopun aikana... Ja sen kyllä huomasi vaa'alla! Kilon verran näytti tulleen lisää mutta olen positiivisin mielin ja uskon että kun viikonlopun turvotus häviää niin vaaka näyttää taas parempia lukemia. Onneksi nyt on nuo pakkaset helpottaneet niin ens viikolla pääsee taas täysipainoisesti juoksemaan. Tuli sitä kokeiltua kun pakkasta oli 22astetta eikä tuntunut kovin hyvältä ja päätin ettei se ole mun juttu ja viikon voi olla rauhallisemmin.