Tonilla on helpottanut olo hyvin, aamulla tuntui vielä tukkosalta mut ei enää... voihan se olla et se sieltä vielä iskee, mutta toivotaan nyt kuitenkin että ei! Minulla (Tea) puolestaan iski oikeen kunnolla päälle... eilen illalla oli lämpöä ja päätä särki, lisäksi nenä aivan tukkeessa ja toisaalta taas hyvinkin putouksenomaisesti vuotava! Just soitin salille ja peruin tän viikon tunnit, eihän sitä mihinkään voi tälläsessä kunnossa lähteä!!!

Illalla menin kahdeksan aikaan jo sänkyyn kun olo oli niin huono... c-vitamiinin, finnrexinin, nenäsumutteen ja villasukkien avulla yritän pitää itseni tänään toimintakykyisenä ainakin siihen asti kunnes mies tulee töistä kotiin!  Onneksi pienemmät pojat on ihania... pienin on rauhallinen kuin enkeli ja isompikin leikkii kaiken aikaa lääkäriä ettei äitiä enää sattuisi eikä nenä vuotaisi... tosin että eilen flunssaa yritettiin poistaa leikkaamalla vatsaa... ;) Mutta kuitenkin ihania ne on kun ovat rauhallisia kun äiti ei oikein jaksa! Valitettavasti vaan en oikein jaksa ja pysty lähteä ulos niiden kanssa, mutta josko iskä hoitais iltapäivällä sen puolen...

Eilen teki mieli suklaata ja ilmoitinkin asiasta miehelle kun hän lähti kauppaan... sain sieltä kuitenkin vain finnrexiniä ja vitamiineja sekä nenäliinoja... ja hyvä niin! Arvostin suuresti sitä, että mies piti päänsä eikä tuonut mulle herkkuja vaan jotain muuta jolla parantaa oloa! Eipähän tule syötyä ylimääräsiä! Nuudelit meni eilen oikein mukavasti alas, mutta muuten syöminen oli aika pitkälti nestepitoista... mikään kun ei juurikaan maistu miltään ja tukkosella nenällä on maailman ikävin syödä!

Mutta nyt pienempi aamu-unille ja isomman kanssa sohvalle lukemaan ja saatetaan meillä katsoa elokuvaakin tänään... ;)